trans

Cromas - Kontaktirajte nas


Tvrtka se nalazi u Italiji na vratima Milana, 3 km od izlaza Lainate na autocesti A8, nekoliko minuta od čvora A8-A4 (Torino-Trst).
Posjetitelji su dobrodošli uz prethodnu najavu.

Najčešća Pitanja
Gdje mogu kupiti vaše proizvode?
Naši proizvodi mogu se kupiti izravno od nas ili preko dilera / distributera u vašem području. Da biste pronašli distributer najbliži vas, molimo vas da nam se obratite s određenom kontakt obrasca.

Ja sam tvrtka, možete dobiti posjet tehničar ili iz komercijalnih agenta?
Naša tvrtka ima mrežu predstavništava i distributera za mnoga područja Italije, gdje je to moguće će biti naša briga dogovoriti tehničko-komercijalne sastanak.

Ja sam privatni korisnik, možete li da kupi?
Privatni korisnici mogu kupiti naši proizvodi koji odgovaraju propisima HOS za neprofesionalni korisnici, profesionalni proizvodi se mogu kupiti, ako se zahtjev provodi tehničar u odgovarajućem okruženju.

Kako mogu kupiti vaše proizvode? A je li moguće kupiti online?
Proizvodi se mogu kupiti putem kontakt s našim uredom. Nismo online trgovine, ali možete kupiti po dopisivanja putem PayPal ili predujma.

Je li moguće da dođe do vašeg ureda i kupiti proizvode izravno?
Nismo trgovina, ali tvrtka za proizvodnju lakova, proizvodi mogu biti pregledani u našim uredima uz prethodnu najavu. Povlačenje materijala može se izvršiti u našem uredu.

Je li moguće da se uzorak karticu boja?
Uzorak boje kartice dostupne su za arhitekte, dizajnere, poduzeća, trgovaca i profesionalnim korisnicima.

Jesu li boje prilagodljiv?
Neki proizvodi omogućuju prilagodbu boje, za te zahtjeve trebali kontaktirati tehničkog osoblja.

Da li Cromas prodati lak ili samo mogu napraviti slikarsku uslugu?
Cromas proizvodi i prodaje samo lakova, za slikanje uslugu možete se obratiti svojim pouzdan lacquerers i slikare.

Moram napraviti mali posao, što su minimalne količine?
Cromas vjeruje da je svaki posao, veliki ili mali, je jednako važno, tako da su proizvodi uključuju i paket 1 kg / 1 litro, za svaki proizvod dostupan "test kit" pogodna za malu poslu ili uzorkovanja od 1 -2 MQ

Je li moguće da brod svoje boje u inozemstvo?
Inozemstvo pošiljka boja je dostupna, ali troškovi dostave moraju se procijeniti za svaki red. Imajte na umu da pošiljku zapaljivih proizvoda u stranim zemljama može imati visoke troškove, pogotovo zrakoplovom, a ponekad postoje maksimalni iznosi koje možete nositi.

Što su vremena isporuke robe?
Cromas ima za cilj brzu isporuku materijala koji se može procijeniti u trenutku narudžbe. Tvrtka nije odgovoran za kašnjenja u isporuci kuriri.