prijevod

Pucketanje lak

Pucanja laka s dobi učinkom kože
Impresivna vizualna i taktilna efekt koji simulira tipični dobi kožu koristi u industriji namještaja, ili kombinacija različitih boja pucketanje laka.
Ova obrada je profesionalna za razliku od onih koje se mogu naći u pravilu na tržištu, primjena moguća iu pećnici ili na sobnoj temperaturi.
Proizvod je na bazi otapala, a sastoji se od obojenog baze specifične za pukotinu, baze pucketati i boji i konačne neprozirne transparentan (preporučeno 50 Gloss, polu-neprozirne).
Glavna razlika između profesionalnog proizvoda i amaterskim proizvoda i za decoupage, da je profesionalni proizvod omogućuje kontrolu bolje veličinu pukotine koje djeluju na istim uvjetima vremena primjene kako bi se klijentu sa sličnim komada između njih i koji se također mogu kombinirati.
Klasična pucketanje lak obično se sastoji od dvije baze kontrastne boje, kao što su crne ili crvene pozadine i bijele ili krem ​​pukotina. Za kombinacija boja je potrebno obratiti tehničkog osoblja, mogu dobiti sve RAL boje i neke metalik boje.
Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 0 Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 1 Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 2 Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 3 Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 4 Vernice crackl, vernice screpolante effetto Pelle invecchiata 5
Laka dobi učinak koža je trendy revizija predložila Cromas dati novi život na proizvod inače ograničena na sektor namještaja "Provanse" ili "Zemlja", primjenjujući bazu i obrada iste boje. Kao što možete vidjeti Cromas 'pucketanje lak omogućuje dobivanje impresivan učinak zahvaljujući visokoj otvaranja pukotina dopuštenih s pažljivim formuliranju naše laka. Važne mjere za primjenu i sušenja omogućuju zatim dobiti izvrsne i ponovljive rezultate. Kako bi se omogućila procjena utjecaja i na malim površinama test kit proizvoda je dostupan, informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Učinak se može polagati na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo

Po avere maggiori informazioni Sula vernice pucketanje consigliamo di visitare sam seguenti linku:
Crackle_painting
Craquelure