prijevod

Elastična lak

Fleksibilna elastična lak za plastičnih materijala
Za razliku od drugih elastičnih lakova naše tvrtke ovo je zaštitni lak i estetika, formulirana s najkvalitetnijim smole koje mogu odoljeti čak i na otvorenom i na vremenske uvjete.
Ovisno o elastičnosti podloge naslikao, obojanih površina može biti upletena i okrenuo, bez pukotina laka. Lak obično se predlaže kao sjajna obrada, za industrijske količine je moguće predložiti neprozirne završi. Za ove programe potrebno je kontaktirati tehničkog osoblja.
U Cromas 'fleksibilni lak se temelji na poliuretanske smole s visokim funkcijama na otapala, umrežene s učvršćivača na temelju alifatskih izocijanata čiste. Žutilo otpor je dobra.

Elastični fleksibilni varnish0
Za unutarnju upotrebu elastične lak je također dostupan s touch poput gume (soft touch) i proklizavanja (grip) previše.
Najčešće koristi od tih lakova su: slika fleksibilnog poliuretana, elastične PVC, potplata, cipele, koža, koagulirana (promašaj koža), modnih torbi i plastičnih materijala.
Imajte na umu da kao i svi lakovi se ne može primijeniti na siliciju, čak i ako se pere s posebnim deterdžentom anti-silikona.

Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Učinak se može polagati na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo