prijevod

Fluorescentno učinak

Fluorescentne lak "," isticanje boje s maksimalnim sjajem
Fluorescentna lakovi sada su potrebni za mnoge koristi, pogotovo jer izgledaju poput mode i trendi boja.
Nakon početnog booma u 80-ih koji su doveli do primjenu u mnogim područjima kao što su prometne znakove i sigurnost, što je ponovno ispitana mogućnost da izvorni i briljantnu beskrajne razne površine.
Cromas lakovi su voda i otapala na bazi pogodan za sve namjene, prvenstveno za industriju i rukotvorine.
fluorescentno-lak-01 fluorescentno-lak-02 fluorescentno-lak-03 fluorescentno-lak-04
Tipično obilježje fluorescentnih boja je visoka trajanje učinka koristi za unutrašnjost, fluorescentne boje nisu prikladne za uporabu na otvorenom.
Normalno fluorescentni lak predlaže se u mutnoj završiti, to je verzija zahtijeva tržište i onaj koji daje najbolje rezultate pokrivenosti i homogenosti na velikim površinama.
To je također dostupna verzija (legao preko s transparents), stvoriti efekt fluorescentno sjajni ili meki i na touch.This verziji ima izravnu povezanost na mnogim podlogama kao što su poliuretanske baze, epoksi početnica i na uobičajenim plastičnim izravno: kao što su ABS i ABS -računalom.
Za maksimalni učinak, fluorescentno lak zahtijeva bijelu pozadinu.
Boje na raspolaganju su:
Produkt vodi rezultatima visoke čvrstoće i ponovljivi. Lak je pogodan za potpore i različite primjene, kao što su:
To je također dostupna nova vode i na bazi otapala formulaciju pogodna za ukras na unutarnje zidove. Proizvod nije pogodan za vanjsku primjenu. Boje na zaslonu su samo indikativne. Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Efekt može biti položen pomoću premaz na:
Razlika između fluorescentnim i fosforescentnim laka.
Često su ove dvije lakovi su zbunjeni oni koji ih ne koriste, jer je prethodno Internetu informacije o njima su siromašni kvalitete i neprecizan. Želimo objasniti u jednostavnim uvjetima što su ove dvije vrste boja:

fluorescentne lakovi: Lakovi sa svijetlim bojama, poput onih tipično za isticanje koriste u uredu
fosforescentnim lakovi: Također zove Photoluminescent, su oni koji nakon uzimanja svjetlost, kada je postavljen u mraku emitiraju svjetlo zarobljeni.
Fenomen fluorescencije: ono što je fizički?
Fluorescencija, u "vidljivom spektru" za ljudsko oko, je vlasništvo pojedinih tvari za ponovno izdavanje svjetlo zračenja primljene, posebice da apsorbira zračenje u ultraljubičastom (nije vidljiv ljudskom oku) i emitira ga u vidljiv
Iz tog razloga, fluorescentne boje su tako "živ", a čini se gotovo nestvarno, samo zato jer su se njihove energije iz svjetlosti ne možemo vidjeti.
S evolucijom fizike znanja o svjetlu i organske kemije koja su nastajala pigmente s kromofor skupinama sve evoluirala i specijalizirana za "uzeti" energiju u ultraljubičastom i re-emitiraju ga u vidljiv.
Za više informacija o fluorescencije Vam preporučujemo da posjetite sljedeće linkove:
Fluorescentna - En Wikipedia
Fluorescentna-phys.educ.ksu.edu
Fluorescentna - Google Knjige
Razlika između fluorescencije i fosforescencija
Ne ulazeći u detalje, možemo reći da je fluorescentna i fosforesciranje su vrlo slični fenomen koji se manifestiraju na različitim vremenima izlaska zbog svjetlosnog exicitation.

Razlika između ta dva procesa ovisi o vremenu objave: u fluorescencije luminescencija završava gotovo odmah nakon uklanjanja izvora svjetlosti, dok je u fosforescencija svjetlo i dalje se emitira, barem za kratko vrijeme, čak i nakon uklanjanja uzbudljivu izvor .
Obje pojave početi iz molekularne uzbude s svjetlosnog zračenja, učinkovitijim u ultraljubičastom.
Za više informacija o razlici između fluorescencije i fosforescencija preporučujemo posjetu sljedeće linkove:
Molecole - yahooAnswer
Koja je razlika između svjetlosne i fosforescencija