prijevod

Glitter učinak

Lak sa svjetlucavo za sjaj glitter učinkom
Laka s pjenušava pahuljice obično nazivaju sjaj, slični onima koji se koriste u kozmetici, ali otporniji zapravo prikladni za bazi vode i laka na bazi otapala.
Glitter imaju kvadrat ili šesterokutna oblik, vidljive su vješti oka ili samo s mikroskopom, su tanke metalne ploče su se naselili s vakuum metalizacijom a zatim zaštititi, kako bi imali dojam pravog metala i zapravo se također nazivaju metalflakes.

Za profesionalnu upotrebu potrebne su naročito na drva za ugovor namještaja i pribora za namještaj, na metal / plastika napraviti sportske članke poput bicikla, skateboarda, kacige, itd ...

glitter-lak-01 glitter-lak-02
To je moguće miješati različite pozadinske boje i različite koncentracije sjaj za dobivanje "iskru" više ili manje važne. Također je moguće stvoriti površine u kojoj je boje sjaj koji pokriva u potpunosti.
Najtraženiji učinak, jer je i ona u kojoj ćete vidjeti više briljantnost je sa sjajnim jasna. Od glitter ima dimenzije između 100micron i 200micron (najveći od drugih pigmenata) kako bi se osiguralo vizualne profesionalne rezultate ćemo radije ubacite blistati u bazu za dvostruki sloj, a zatim stavi na sjajni transparentni, to sakriti oblik mali sjaj i ostaviti sjajnu površinu koja je savršena.
Da biste znali što boje su dostupne, molimo da nas kontaktirate.
Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Efekt može biti položen pomoću premaz na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo
- Verzija primjenjivo za unutarnje zidove