prijevod

Hammered lak

Hammered lak, klasičan elegantan i moderan trodimenzionalni metalik efekt
Od 60 na kraju 80 godina gotovo sve od opreme je lakiranih s ovom vrstom završiti, koja osim što je stilski bio karakterizira iznimna svojstva: izravnim prianjanja na metal previše, brzo sušenje i posebno kovanoga učinak laka čekićem ne skrivaju mnoge nedostatke u artefakt koji će se bojati.
Kovač često ostavljaju znakove zavarivanje, posjekotina, ogrebotina, itd ... To neujednačena boja ima prednost ublažiti sve te nedostatke.
Proizvod nudimo ipak je evoluirala i dostupan je pored klasičnih boja, od "industrijske arheologije" ni u trendi bojama ukupnog broja bijelih i ukupan crno.
S tehničke točke gledišta ukucani Cromas 'lak ima izvrsnu vijest za aplikatora, bio je zapravo studirao korištenje alternativnih proizvoda na klasičan silikona za hammered, koji je dao odličan učinak, ali često obvezuje na promjenu opreme i intenzivna čišćenje kabine kako bi se primijeniti i druge lakova, jer su bili vrlo invazivna; završiti s vremenom je napustio i zbog tih problema.
Sada s ovom novom formulacijom generacije je dovoljno temeljito čišćenje od opreme koja se koristi i naknadni premazi neće imati schivature.
Vernice martellata effetto metallico tridimensionale0Vernice martellata effetto metallico tridimensionale1Vernice martellata effetto metallico tridimensionale2Vernice martellata effetto metallico tridimensionale3
Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Učinak se može polagati na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo

Za više informacija o hammered laka treba posjetiti sljedeće linkove:
Hammer lak