prijevod

Magnetska lak

Laka omogućiti vam da pretvoriti bilo koju površinu u magnetskom odbora
Stvara feromagnetskom ili aktivira na magnete, bilo površini premda plastike, metala ili drva.
Ovaj lak sadrži čestice željeza i magnetita nisu orijentirani i omogućiti vam da napadne magnete u vrlo tankom sloju suhe laka. Očito, u ovisnosti od snage, od težine i veličine dodirne površine bit će razlika od magnetske sile. Općenito je prikladno dati 2-3 kapute od spreja (mlaznica 2.5 mm) i kistom / valjkom kako bi dobili dobru feromagnetske učinak.
Magnetska laka: pridaju magneti na bilo koju površinu
Na slici, samo u svrhu demonstracije, tu je ploča od drveta (MDF) s primijenjenom magnetskom završiti: tipični "magnete za hladnjak" i listovi se drže samo 80 mikrona debelim. Moguće je povećati učinak daje više slojeva.
Proizvod je dostupan u osnovnoj boji "magnetita" Samo, to je zato što dodatak od boja i ležao preko magnetskog laka s različitih boja laka, smanjite feromagnetskog snagu površine.

Proizvod je dostupan u dvije varijante:
- otapala dvo-komponenta akrilni lak za industriju i obrtaZa raspršivanje primjenu prikladnim i za velike površine. Uz razigrani "koristi u opremanju, predmeti i pribor primjenjiv za unutarnju i vanjsku oglašavanja ploče ..
- Akril na bazi vode lak, Magnetska lak za zanatske, izložbenih štandova i privatnim korisnicima. To se može primijeniti prskanjem, ali također s valjkom ili kistom, na zidovima ili stjenke. Kada se primjenjuju s valjkom ili četkom može biti potrebno primijeniti više sloja laka, jer je spustio manje proizvod.

Važna nota: To laka vam omogućuje da stvorite površinu pogodan za lijepljenje magneta. Da bi imati učinak poput "magneta na vratima hladnjaka" je potrebno, uz primjenu laka, odabrati kvalitetne magnete, koji može podržati klasik "papirića".
Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Po permettere la valutazione dell'effetto e po piccole površinsku. E 'disponibile il komplet di prova del prodotto, po informazioni ne esitate contattarci.
Efekt može biti položen pomoću premaz na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo
- Verzija primjenjivo za unutarnje zidove

Za više informacija o fenomenu magnetizma trebalo posjetiti sljedeće linkove:
Magnet - en.wikipedia
Magnetizam - en.wikipedia