prijevod

Fosforescentni učinak

Fosforescentnim caklina i bojama koje će ih u mraku
Photoluminescent lak s profesionalnim pigmenata s visokim trajanju do opuštanja, kao i estetskoj izvedbi, a visoke razine tehničke izvedbe.
Ovi lakovi vam omogućiti da dobiju površine s visokim svjetlucanja u mraku. Proizvodi zadovoljavaju RoHS pravilo, a može se koristiti u elektroničkoj opremi.
Nudimo 4 boje pigmenta, jedine koje daju rezultate o svjetlu očekivanog. Raspon boja je proširen kako bi zadovoljio snažnu zahtjev i od ove pigmenti su bili podvrgnuti nekim inovacija koje su nam dopustili da se poveća svjetla.

Površina predstavlja učinak fosforescentan već nakon primjene jednog sloja laka, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenta, to je ipak moguće primijeniti drugi sloj za povećanje emisije svjetla.
Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku
Za profesionalne aplikacije je predložio lakova u mutnoj akrila katalizira verziju i lakova akrilni dvokomponentno verziju za dvostrukim slojevima za aplikacije gdje je potrebno prijaviti sjajnu trasparent ili soft-touch.
Za privatne aplikacije dostupna je jedna komponenta na bazi vode akrilna verzija s izravnim prianjanja na razne potpore i korisna za unutarnje zidove, bez mirisa i netoksični, koja zadovoljava pravila HOS.
Boje na zaslonu su samo indikativne.
fosforcsccntan-lak-07 fosforcsccntan-lak-08 fosforcsccntan-lak-11 fosforcsccntan-lak-16 fosforcsccntan-lak-13 fosforcsccntan-lak-14
Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Efekt može biti položen pomoću premaz na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo
- Verzija primjenjivo za unutarnje zidove

Fosforescentni žuto-zeleni lak
Ovo je klasična boja, s fosforescencija veća kako u pogledu trenutne emisije koje vrijeme. To je najviše komercijalizirati proizvod na tržištu, jer postoje razne proizvođače s različitim osvjetljenje Kvaliteta obviously.Under ima boju gotovo transparentan uz blagi žuto-zelene nijanse.
Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku Fosforescentnim lak s visokom emisijom svjetlosti u mraku
Fosforescentni narančasti lak
Sigurno jedan od najcjenjenijih boje, jer elegantan, novi i visoke emisije. To predstavlja narančastu boju, čak i tijekom dana. Oslikana površina je glatka.
Fosforescentni blu lak
Zanimljiv i elegantna boja, ide od tirkiza do plave ovisno o emisiji. Osvijetljena na bijeloj podlozi je gotovo nevidljiv s blagim plavim nuance.The oslikana površina je glatka.
Fosforescentni ljubičasti lak
Novi i agresivna boja, u nepovoljan položaj uslijed niže emisije od drugih boja. Osvijetljena na bijeloj podlozi je gotovo nevidljiv s blagim ljubičaste nijanse. Oslikana površina blago teksturu (čestice veličine oko 30 mikrona).
Trajanje emisije svjetlosti u fosforescentnim laka
Trajanje emisije svjetlu površina tretiranih fosforescentnim pigmentima uglavnom je povezana s tri faktora:
Kvaliteta i količina Photoluminescent pigmenta
Budući da mi proizvodimo lakova za profesionalnu uporabu, zapošljavamo visoko kvalitetne sirovine proizvedene kvalitativno svijetu priznate industrije. Svi fosforescentnim pigmenata koji se koriste su registrirani ili pre-registrirana dohvata i susret RoHS pravilo.
Da imaju dobar učinak fosforescentnim, pigment mora postojati u visokim količinama, za razliku od prodane robe putem online trgovine za privatne, profesionalci moraju biti u stanju dovršiti posao u 1 ili maksimalnih 2 slojeva.

Boja pozadine na kojima lak je legao na
Boja pozadine je jedan od glavnih faktora u količini svjetlosti koju emitiraju: više jasno je pozadina više svjetla emitirana je jaka. Uz bijeloj pozadini imamo najveću emisiju, s crnom pozadinom minimalna emisija.

Osvjetljenje razina površini tijekom punjenja i kvaliteti mraku tijekom emisije
Emisija je također povezana s količinom svjetlosti (energije) akumuliranog, posebno za vrlo česte svjetla i isprazniti cycles.In generala, zadužen za 10 minuta na punom svjetlu odgovara maksimalnoj nakupljene energije s tipičnim debljine laka (manje od 60-80 mikrona suha). Punjenje je brži u slučaju osvjetljenja bez UV filtera ili na neki drugi način na koji filtriranje nije ukupno.
O vidljivost u mraku, postoje nažalost puno netočnih podataka za jedinu svrhu prodaje proizvod, informacije koje stvoriti lažna očekivanja na users.When vam reći da trajanje svjetlucanja je 12 sati ste često zaboravljaju da odredite kako to ima vrlo brz kolaps intenziteta u prvih 10-15 minuta, onda to ostaje samo mekana odsjaj koji je na snazi ​​i dalje za nekoliko hours.Since proizvodimo fosforescentnim lakova i za sigurnosne aplikacije to mogu bolje objasniti hipotezom od neočekivanog nedostatka svjetlosti u osvijetljenom podzemlja; U slučaju površinama, kao što su linije ili okomitog signala sklopio s fosforescentnim laka, prisutni će ljudi prepoznati znakove nužde za nekoliko sati, jer njihove oči će postati navikli na dark.However, ako je osoba koja je bila u osvijetljenom okruženju , trebaju doći u ovu sobu, nakon sat vremena u početku će vidjeti tamu samo, a kasnije znakove u fazi niske emisije, međutim dovoljno da ga vodi.

Veličina fosforescentnim pigmenta
Za razliku od mnogih online dućana koji nude slične stvari, mi smo proizvođači posebnim lakovima i poštujemo profesionalne zahtjeve za lakiranje i slikarstva, s vrlo tankim veličini pigmenta i održavanje visoke luminiscencije. Proizvodi na tržištu obično imaju prosječnu veličinu zrna 75 mikrona, a naši proizvodi su između 5 i 15 mikrona, to objašnjava činjenicom da je 75 mikrona pigment ostavlja hrapavu površinu kao brusnim papirom P80 (jako gruba) nije prikladna za namještaj, ravne površine i općenito sve ono što je potrebno da se dotaknu. Osim toga oni nisu kuglaste, ali hladno brušene i to ih čini još više neugodan na dodir. Pigmenti 75 mikrona mogu biti poprskan, teško, s mlaznicama za samo 2.5 mm.
Čak su pigmenti iz 45 mikrona stvoriti grube površine, u oba slučaja primjena transparentan smanjiti dodir je lijek nije dovoljan.

Razlika između fluorescentnim i fosforescentnim laka
Često su ove dvije lakovi su zbunjeni oni koji ih ne koriste, jer je prethodno Internetu informacije o njima su siromašni kvalitete i neprecizan. Želimo objasniti u jednostavnim uvjetima što su ove dvije vrste boja:
fosforescentnim lakovi: Također zove Photoluminescent, su oni koji nakon uzimanja svjetlost, kada je postavljen u mraku emitiraju svjetlo zarobljeni.
fluorescentne lakovi: Lakovi sa svijetlim bojama, poput onih tipično za isticanje koriste u uredu
Fenomen fosforescencija: što je to fizički?
Fosforesciranje, u "vidljivom spektru" za ljudsko oko, je vlasništvo pojedinih tvari za ponovno izdavanje svjetlo zračenja primili, a osobito da apsorbiraju zračenje u vidljivom i ultraljubičastom (nije vidljivo ljudskom oku) i emitira ga U vidljiva.
Ona se razlikuje od fluorescencije jer u ovom potonjem je učinak trenutan i završava čim izvor energije interruped, dok je u fosforescencija učinak nastavlja i nakon.
Ime je zbog "bijelih", fosfora tvar poznata od davnina za tih svojstava. Tvari koje se koriste danas su netoksični i temelj Europij i Disprozij, rijetkih elemenata u periodnom.
Za više informacija o fluorescencije Vam preporučujemo da posjetite sljedeće linkove:
Fosforescencija - En Wikipedia
Fosforescencija -math.ucr.edu
Knjiga
Razlika između fluorescencije i fosforescencija
Ne ulazeći u detalje, možemo reći da je fluorescentna i fosforesciranje su vrlo slični fenomen koji se manifestiraju na različitim vremenima izlaska zbog svjetlosnog exicitation.

Razlika između ta dva procesa ovisi o vremenu objave: u fluorescencije luminescencija završava gotovo odmah nakon uklanjanja izvora svjetlosti, dok je u fosforescencija svjetlo i dalje se emitira, barem za kratko vrijeme, čak i nakon uklanjanja uzbudljivu izvor .
Obje pojave početi iz molekularne uzbude s svjetlosnog zračenja, učinkovitijim u ultraljubičastom.
Za više informacija o razlici između fluorescencije i fosforescencija preporučujemo posjetu sljedeće linkove:
Molecole - yahooAnswer
Koja je razlika između svjetlosne i fosforescencija