prijevod

Termolabilne lak

Lak koji mijenja boju s temperaturom
Termolabilne laka vam dati jedinstveno svojstvo materijala: ukupna promjena izgleda s promjenom temperature, gdje se kontakt tijela s površinama omogućuje da privremeno napuste znak kontakta.
Nakon što su ovi lakovi degradirani na sigurnosnim aplikacijama, ali sada su korišteni za ukrasnih predmeta i namještaja, dizajn objekata, ručke, prekidači, rasvjetna tijela, kućanskim aparatima, vrata, stolova, itd ...
Uspjeh tih proizvoda odnosi se na njihovu jednostavnu uporabu i primjenu: obojene su na sobnoj temperaturi (do oko 25-29 ° C), a zatim, ako grije ili dotaknu s tijelom postala prozirna, pokazujući zatim boju pozadine ili nedovoljne tekstura (npr crnom legao na drvu donosi pokazati žito čim je dotakla).
Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom Thermosensitive laka: promjena boje s temperaturom
Uspjeh tih proizvoda odnosi se na njihovu jednostavnu uporabu i primjenu: obojene su na sobnoj temperaturi (do oko 25-29 ° C), a zatim, ako grije ili dotaknu s tijelom postala prozirna, pokazujući zatim boju pozadine ili nedovoljne tekstura (npr crnom legao na drvu donosi pokazati žito čim je dotakla).
Također impresivno su načini koji uključuju vodu, struju i otpori, primjerice leđa-slikanje na staklu bazena koji dovodi do nadrealnih promjene boje otvaranje vruće ili hladne vode, šalice i aparat za kavu, moto kacige, Ovlaživači za pelete peći ili radijatora, itd . ..

Primjena termolabilne laka je vrlo jednostavno, dvije verzije su dostupne:
- otapalo za profesionalne aplikacije s visokim pokrivenost, S neprozirnim i transparentan izgled, koji se može prebojati s namjenskim transparents. Također su pogodne za velike površine i brzo sušenje.
- vodaza aplikacije gdje je potrebna dobar otpor i istovremeno aplikacijom kistom ili špricanjem u sredinama gdje to nije moguće korištenje otapala. Ova verzija je također pogodan za upotrebu na unutarnjim zidovima.

Sljedeći boje su trenutno dostupni:
CRNA s promjenom temperature 26-29 ° C
RED s promjenom temperature 26-31 ° C
BLUE s promjenom temperature 24-30 ° C
Promjena boje je gotovo trenutna s promjenom temperature, najveći utjecaj je materijal koji čini objekt oslikana, dodir i toplinu na 29 ° C komad drva je lakše nego toplinu mali kip željeza jer "izgleda hladnije" ,
Sve ove boje su reverzibilne promjene kontinuirano, ovisno o temperaturi u kojoj se nalaze.
Materijali koji su klasificirani kao "lošijim toplinskih vodiča" su oni koji se mogu lakše zagrijati sa strane da uzrokuje promjene u boji s termolabilne lakova.
Proizvodi su profesionalne kvalitete i doći do pokrivenost u 1-2 kapute.
Proizvodi su prikladni za uporabu u zatvorenim prostorima, izvan pokazuju smanjenu trajanje u vremenu, čak i ako je zaštićen prozirnom anti-UV. Za slikanje malih objekata u nizu, kao što su čaše, škare, itd ... tu je posebna verzija proizvoda na najvišoj pokrivenost sa smolama koje sprečavaju lijevanje i daju otpor.

I Colori video sono solo indicativi. Po Sapere kvalitativno Colori sono disponibili si consiglia di contattarci.
Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Efekt može biti položen pomoću premaz na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing itd ...)
- plastike (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Stakla
- Verzija primjenjivo za unutarnje zidove

Za više informacija o fenomenu thermosensitivity treba posjetiti sljedeće linkove:
Thermochromism - en.wikipedia
Openmaterials