prijevod

Bora lak

Lak za stvaranje zgužvao učinak, naborane tkanine
Bora lak je proizvod već koristi u prošlosti kako bi ugodna na dodir i izgledom i dati snagu da se rukuje površinama, u početku je bio korišten za auto ploče i još uvijek je tražio nakon što je u restauraciji starih automobila ili visokom broju okretaja. U 80 je bio nezaobilazan u proizvodnji fotoaparata.
U posljednjih nekoliko godina ona je ponovno otkrio svoju eleganciju i također se koristi u području dizajna predmeta kao što su svjetiljke, naočale, ručke, kućanstvo, namještaj pribor i kupaonski namještaj, satovi, nakit, tehničke članke, itd ... zahvaljujući Mogućnost modernih smola kontrolirati s više preciznosti razinu sjaja i boje tih lakova.
Elegantna tekstura površina obrađenih s ovim lakom što ih čini jedinstvenim, dajući mu osobnost i ugodan dodir.
Bora boje, elegantan bora effect0 Bora boje, elegantan bora effect1 Bora boje, elegantan bora effect2 Bora boje, elegantan bora effect3 Bora boje, elegantan bora effect4 Bora boje, elegantan bora effect5
Bora lak ima odličan uspjeh u pomorskoj industriji za standardne opreme i običaja gdje se koristi i za ne-skliznuti kvalitetama, kao i svojim izgledom.
Zajednički koristi onda su povezane s prilagodbe ili vratiti detalja i motocikl automobila, koje je bilo otpora laka na benzin i lošeg vremena.
Razvoj tehnologije sada omogućuje da imaju brojne boje bez prekrivanja slojem konačnog boji laka, za više informacija o tome, predlažemo da se obratite našem tehničkom osoblju.


Nanošenja i sušenja od naborane laka
Površina može se primijeniti samo spreja, mješoviti airbrush (zraka ili pumpe), to je zato uspjeh naborana jedinstvenom izgledu se odnose na homogenosti zahtjeva koji se može dobiti samo na sprej.
Lak se nanosi s mlaznicom od 1.8-2.5 mm do 3-4 reagirala tlaka, izbjegavanje razijeđenja laka. Preporučena debljina sloja je 300 mikrona mokra, to treba visoku debljinu u odnosu na normalnu laka se dao bora efekt "veliki", kako je propisano od strane većine kupaca.
Nakon primjenjuju lak, nakon sušenja od oko 10-15 minuta, potrebno je osušiti površinu nanosi na 80 ° C 60-90 minuta, u ovoj fazi obložene proizvodnja preuzeti naboran izgled.
Preporučujemo kuhanje na 80 ° C jer sušenjem na nižim temperaturama može dovesti do rezultata nije jedinstvena ili ne savršeno ponovljiv članke u seriji, to je pogodan za povremene korisnike ili genitalije samo.
Važno je napomenuti kako su komadi nakon ovog kuhanja na 80 ° C formalno spreman za upotrebu, ali za bilo ispitivanje otpornosti potrebno čekati za vrijeme 15-20 dana kako bi imali potpunu poprečno povezivanje naborani laka; to je zbog 'velike debljine primjenjuje. Predmet je još uvijek rukovanje i može se stavljati na tržište prije tog vremena. Valja napomenuti da je primjena laka na ovim debljine zahtijeva pomagala kako bi se izbjeglo lijevanje pogotovo s malim potpornjima i naglašeni uglovima.

Opće tehničke informacije na Cromas 'naborana laka
Naborane laka zahtijeva nužno sušenja u peći pri 80 ° C, sušenje na sobnoj temperaturi vodi do glatke površine bez bora, sušenje na temperaturi ispod 80 ° C dovodi do parcijalni ili nije reproduktivan u industriji.
Mnogi boje, ali ne i svi, su ostvarivi. Na primjer, ukupno bijele boje može se ostvariti uz primjenu drugog sloja samo laka.
Površina biti oslikana ne smije imati ostatke prethodnog slikarstva i moraju biti potpuno čista, prijava na poliranih metala treba prije brušenja.
Zahtjev za plastiku, sa ili bez primera prema svojoj prirodi, međutim, zahtijeva Tg ili temperaturu tališta nije niža od 80 ° C.
Za industrijsku primjenu s peći s visokim temperaturama (npr 130-150 ° C) potrebno je, međutim, na trajnost 80 ° C kako bi se dobilo bora prije potpunog sušenja, na povišenoj temperaturi.
Naborane laka također se mogu kupiti privatni korisnici, kako bi primjena, međutim potrebno je minimalno iskustvo spreja, posebice kako bi se izbjeglo odbacivanje na tim debljinama.
Proizvod je trenutno dostupna na bazi otapala samo


Kako bi se omogućilo procjenu učinka i za male površine Komplet za ispitivanje proizvoda je dostupna, za informacije molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Učinak se može polagati na:
- Drvo
- Metala (željezo, aluminij, mesing, itd ...)
- Plastika (ABS, ABS-PC, itd ...)
- Staklo